Hjem » Privat: Blog » Når e-handel fejlagtigt bliver til et it-projekt

Når e-handel fejlagtigt bliver til et it-projekt

E-handel ér komplekst og du kan ikke undgå at lave fejl. Jeg var i sagens natur med til at begå mange fejl, da jeg havde ansvaret for Bilka.dk i Dansk Supermarked, nu Salling Group. En af de største fejl – eller vigtigste læringer som det hedder på konsulentsprog – var i forbindelse med udvikling af en ny platform til Bilka.dk.

Jeg gætter på, at vi mistede 1,5-2 års uvurderlig tid, som vi brugte på et vanvittigt overkompliceret IT-projekt i stedet for forretningsudvikling og på at blive bedre til at drive og vækste en ehandelsforretning.

Se med her, når jeg deler min reflektion over netop dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *